top of page
skopje-fbimage_edited.jpg

Добрососедство

Помагање и почитување на правата на сите граѓани со бугарско национално самосознание и спротивставување на секој вид на говор на омраза, нетолеранција, шовинизам, сегрегација и стигматизација.

Да градиме мостови на пријателство

sofia-y-su-ritmo_49aa461b_2000x1408.jpg
blh.jpg
мнр.png

Ви благодариме

bottom of page