top of page
  • Writer's pictureДело-Скопје

(Видео) Бугарското село: Ново Делчево

Погледнете ја епизодата „Ново Делчево“ од емисијата „Бугарското село“ на Бугарската национална телевизија.
Извор:https://tribuna.mk/

bottom of page