top of page
  • Writer's pictureДело-Скопје

КИЦ на Р.Бугарија во Скопје со голема чест ја најавува оперската певица Александрина Пендачанска

Културно информативниот центар на Република Бугарија во Скопје со голема чест ја најавува оперската певица Александрина Пендачанска со осмомартовски концерт во Македонската Опера и Балет.
Во таа чест Александрина Пендачанска беше гостинка во Културно информативниот центар на Р.Бугарија во Скопје.

Здружение ДЕЛО-Скопје

Comments


bottom of page