top of page
  • Writer's pictureДело-Скопје

Среќен Божиќ и Среќна Нова Година!Нека прекрасниот крај на оваа година го означи најдоброто за годината што претстои! Господ нека Ве благослови Вас и вашето семејство!


Ви посакува Здружение ДЕЛО-Скопје

Comments


bottom of page