top of page
  • Writer's pictureДело-Скопје

Среќен Божиќ и Среќна Нова Година 2024!Нека овој Божиќ ја заврши тековната година со весела нота и нека направи пат за свежа и светла Нова Година.


Нека Бог Ве благослови Вас и вашето семејство!


Ви посакува Здружение ДЕЛО-Скопје

Comments


bottom of page