top of page
  • Writer's pictureДело-Скопје

Среќен 8-ми Март дами!Драги дами, ви посакуваме исполнување на сите желби и замисли, реализација во кариерите и се повеќе напредок на тој план, а најнапред здравје, благосостојба на вас и семејствата ваши и секако да ја продолжите благословената улога на мајки т.е.учители на животот на новите генерации млади кои доаѓаат, зошто од тоа зависи какво општество ќе имаме, а тоа е во најголем процент Ваша заслуга !

Comments


bottom of page