top of page
  • Writer's pictureДело-Скопје

(Видео) Прекрасна изведба на песната „Ој ти пиле, славеј пиле“ од страна на три млади и талентирани


Оваа верзија во акапел на песната „ Ој ти пиле, славеј пиле“ посветена на војводата Питу Гули ја изведуваат младите бугарски пејачки Марија Ангелова, Христина Јосифова и Ванја Димитрова.


Видеото е објавено на You tube на 16 јули 2019 г. Ви го прикажуваме, затоа што овие ангелски гласови се безвременски. Уживајте…Извор:https://tribuna.mk/video-prekrasna-izvedba-na-pesnata-oj-ti-pile-slavej-pile-od-strana-na-tri-mladi-i-talentirani-pejachki-od-bugarija/

bottom of page