top of page
  • Writer's pictureДело-Скопје

Хуманоста и човекољубието на др. Милен Врабевски повторно на дело

Фондацијата Бугарска Памет на др. Милен Врабевски обезбеди нова апаратура за рехабилитација на дечињата од Хармоничен свет.


"Полека но сигурно со поддршка од страна на Фондација Бугарска Памет на Др. Милен Врабевски децата од Хармоничен свет ќе имаат рехабилитација со нова апаратура.

Блгодарност , на Живко Костуров претставникот на фондацијата, од мое лично име, од тимот на Хармоничен свет, од децата и родителите🍀"


Во продолжение нивниот фејсбук статус.

Comments


bottom of page