top of page
  • Writer's pictureДело-Скопје

Дамјан Апостолов од Кочани со маестрален настап на бугарското музичко талент шоу Гласот на Бугарија


Дамјан Апостолов од Кочани со маестрален настап на музичкото шоу за таленти „Гласот на Бугарија“. Тој е флејтист и го направи своето деби на сцена како пејач, токму во рамките на бугарското издание на светското музичко шоу The Voice.

Дaмјан избра да го продолжи своето учество во „Гласот на Бугарија“ во тимот на младата бугарска пејачка Дара.


„Мислам дека ова беше еден од најсилните и најсериозни деби настапи на пејачи, што се случил во Бугарија“, вели една од најпознатите бугарски пејачки на популарна музика Марија Илиева за настапот на Дамјан од Кочани.

Comentários


bottom of page