top of page
  • Writer's pictureДело-Скопје

Честит Бадник и честит Божиќ

Почитувани пријатели, нека Господ Бог ве благослови сите во овие свети денови 🙏 нека е честит Бадник и честит Божиќ на оние кои го слават по Јулијанскиот календар! Христос се роди ✝️ 🌟 🌠

Со почит Здружение ДЕЛО-Скопје


bottom of page